Varmt välkomna till Björk – Topprestaurang & Fjällbar. Restaurangen invigdes i december 2015 och sedan dess har det bjudits på innovativ matlagning på säsongens bästa råvaror. Kombinationen av nordisk design, internationella influenser, lokala råvaror och en vidunderlig utsikt gör ett besök på Björk till en upplevelse utöver det vanliga.

En bra start på dagen börjar med en frukost fjället. Nykokt kaffe, varm choklad, mackor & utsikt över fjälltopparna. Frukosten serveras från att första liften har börjat snurra tills det börjar närma sig lunchservering. Dagtid serveras en bred meny i variation utifrån säsong. Du kan välja att boka ditt bord online (länk) eller komma in på en drop in plats i mån av plats. Lunchtid kan du välja från vår meny som är klassiskt uppbyggt med förrätter, varmrätter och dessert. För dem yngre gästerna finns det en egen meny att beställa ifrån. Mitt i restaurangen hittar ni cocktailbaren. Kreativa & smaksäkra cocktails, brett utbud av viner, varma drycker & klassiker som gluhwine i kombination. Ett måste om du besöker Hemavan!

Kvällstid serveras en avsmakningsmeny på 5 serveringar som varierar under säsongen. Transport till och från restaurangen sker med pistmaskin (med hytt för ca 20 personer) och ingår i bokningen. Middagen tar ca tre timmar och därefter kommer skjutsen ner med pistmaskin för samtliga gäster. Upphämtning och avlämning sker vid Hemavan Gondols dalstation. För kvällar/avsmakningsmeny är det endast förbokning som gäller. Om du är en större grupp eller om du önskar boka en middag en kväll som inte visas i bokningskalendern ber vi er skicka ett mail till oss. Föranmälan på specialkost & allergier krävs.

BOKA BORD


I samarbete med easyTableBooking.se

ÖPPETTIDER

DAGTID

KVÄLLSÖPPET

  • Lördag 30/12
  • Söndag 31/12
  • Fredagar 19 jan – 26 apr

 

MENYER

Presenteras här inom kort

KONTAKTA OSS

MAIL

FACEBOOK

IINSTAGRAM