BOKA TRYGGT

För oss är det viktigt att du som gäst känner dig trygg när du bokar boende och skidpass hos oss. Därför stärker vi nu vårt valbara avbeställningsskydd med bland annat öppet köp fram till 30 dagar före ankomst. Boka er skidsemester redan nu så kan du välja och vraka bland alla våra boendealternativ och få det som passar dig bäst.

  • Med vårt valbara avbeställningsskydd (325 SEK) kan du avboka ditt boende och få pengarna tillbaka fram till 30 dagar före ankomst. För detta behövs inget giltigt intyg.
  • Avbeställningsskyddet ger dig möjlighet att boka om ditt boende kostnadsfritt fram till 30 dagar innan ankomst.
  • Blir du, en medresenär eller nära anhörig akut sjuk innan resan kan du avboka och få pengar tillbaka vid uppvisande av giltigt intyg. Gäller från bokningsdagen och hela vägen fram till ankomstdagen.

Det nya avbeställningsskyddet gäller endast bokningar gjorda efter 2020-05-13. Fullständiga bokningsvillkor hittar du här.

Återbetalning av säsongspass och 8 valfria dagars skidpass

För dig som köper säsongspass eller 8 valfria dagars skidpass gäller följande:

  • Med våra bokningsvillkor köper du tryggt ditt säsongspass. Du kan alltid om- och avboka säsongspassen fram till och med 7 dagar innan första giltighetsdag som är den 1 november. Observera att första giltighetsdag inte är detsamma som första åkdag.
  • Om Hemavan Alpint på grund av Coronapandemin måste stänga sin verksamhet innan utsatt sista datum för vintersäsongerna, 2021-05-02 och 2022-05-01 har du rätt till återbetalning som motsvarar den del av skidpassets giltighetstid som inte kunnat nyttjas.(Detta är ett tillägg i våra ordinarie bokningsvillkor och gäller endast vintersäsongerna 2020-2021 och 2021-2022).
  • Om Stängda landsgränser medför att du inte kan nyttja ditt säsongspass till minst 2/3 av giltighetstiden har du rätt till återbetalning för den del av skidpassets giltighetstid som inte kunnat nyttjas. (Detta är ett tillägg i våra ordinarie bokningsvillkor och gäller endast vintersäsongerna 2020-2021 och 2021-2022).

Info Covid-19

Erbjudanden

Vill du endast boka boende gör du det enklast via bokningswidgeten ovan.