Erbjudanden

Lenny Lämmels familjeveckor

Under våra familjeveckor bjuder vi alla barn 0-6 år på både liftkort och skidhyra.

Under dessa veckor är det extra förmånligt att ta med familjen. Söndag till torsdag är perfekt för familjer med barn då det ofta är lugnare och mer svängrum i backar och på aktiviteter. Dessutom är barnen extra mycket hedersgäster och alla barn i sällskapet får liftkort och skidhyra utan kostnad.

Det här är också ett plånboksvänligt paket. Söndag-torsdag är nämligen boendepriserna lägre redan från början och i detta paket får ni dessutom lägre pris på liftkorten.

I paketet ingår:

 Boende söndag-torsdag

 Liftkort i 5 dagar för vuxna med 25 % rabatt

  Gratis liftkort och skidutrustning i 5 dagar till alla barn 0-6 år

Prisexempel

från 4720 kr för 2 vuxna & 2 barn. Paketet finns för alla familjestorlekar

Boka nu

Ni bor i en stuga, lägenhet eller på hotell med ankomst söndag och avresa torsdag. Liftkortet är inkluderat i paketet och gäller f r o m ankomstdag t o m avresedag och gäller i både Hemavan och Tärnaby. När ni har angett hur många ni är i sällskapet läggs samma antal liftkort automatiskt till i din bokning. Barn till och med 6 år med hjälm åker som alltid gratis i alla backar.

I detta paketerbjudande ingår skidutrustning till alla barn 0-6 år. Utrustningen bokas (för barn 0-6 år) på plats vid någon av Hemavans skiduthyrningar. Erbjudandet gäller veckorna 2-7 samt veckorna 11-13 och 16-17. Rabatten gäller endast när du bokar detta boendepaket och kan inte kombineras med andra rabatter.

HAR DU EN STUGA I HEMAVAN DU VILL HYRA UT?

Kontakta oss

SYTERSKALET VÄXER FRAM

läs mer