Operatör till Björk – Topprestaurang & Fjällbar

Nu söker Hemavan Alpint en operatör som med stor ambition och kreativitet ska ansvara för driften av Hemavans mest spektakulära fjällrestaurang med start till vintersäsongen 23/24. 

OM HEMAVAN ALPINT  

Hemavan är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och vänner i fantastisk fjällmiljö. På sommaren finns de praktfulla fjällvyerna och den dramatiska naturen – som gjord för fjällvandring, cykling, fiske och paddling. Anläggningen är privatägd med drygt 70 medarbetare under vintersäsong.

På Hemavan Alpint värderar vi ett gott värdskap både till våra gäster, och mot varandra som kollegor. Tillsammans som ett team arbetar vi för att gästen ska få den bästa tänkbara upplevelsen under deras vistelse hos oss. Hemavan Alpints verksamhet omfattar driften av liftar, pister och längdspår, evenemang ute och inne samt verksamhet på skiduthyrningar, logiförmedling och restauranger.

BJÖRK – TOPPRESTAURANG & FJÄLLBAR

”Halvvägs till himlen kan gäster unna sig en stunds ombonad lyx på arkitetkturprisbelönta Björk – Topprestaurang & Fjällbar”. Så lyder White Guides beskrivning av Hemavans mest spektakulära fjällrestaurang.

Björk öppnade i december 2015 och har under åren blivit en stor sensation tack vare sin slående arkitektur och mat i toppklass. Restaurangen är designad av välrenommerade Murman Arkitekter och med dess unika placering på fjället erbjuds både skidåkare och fjällvandrare förstklassiga matupplevelser.  På Björk är intentionen att hämta inspiration från världens alla hörn och skapa en internationell innovativ meny med lokala och ekologiska råvaror. Restaurangen är öppen dagtid samt vissa kvällar, från början av december till början av maj samt även sommarsäsong från början av juli till slutet av september. Björk har ca 70 platser inomhus samt en stor uteservering som framförallt är välbesökt under vårvintern och sommaren.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker en operatör som har stor kunskap och kärlek till matlagning. Du har tidigare erfarenhet av att leda och fördela arbete och brinner för att ge våra gäster bästa tänkbara upplevelse. Som operatör är du ansvarig för driften av restaurangen samtidigt som du följer och utvecklar Björks genomarbetade koncept tillsammans med Hemavan Alpint.

ANSÖKAN

Hemavan Alpint värdesätter de kvalifikationer som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Ansökan sker via ett enkelt webbformulär där du kan klistra in befintligt CV eller välja att skriva nytt. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta VD Markus Eriksson:
markus.eriksson@hemavan.nu

  • Kontaktuppgifter
  • Adress
  • Personligt brev & CV
  • Godkända filtyper: doc, docx, pdf, Max filstorlek: 5 MB.