Operatör till VIDE

Nu söker Hemavan Alpint en operatör som med stort engagemang ska ansvara för driften av nyetablerade fjällrestaurangen VIDE med start till vintersäsongen 23/24. 

OM HEMAVAN ALPINT  

Hemavan är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och vänner i fantastisk fjällmiljö. På sommaren finns de praktfulla fjällvyerna och den dramatiska naturen – som gjord för fjällvandring, cykling, fiske och paddling. Anläggningen är privatägd med drygt 70 medarbetare under vintersäsong.

På Hemavan Alpint värderar vi ett gott värdskap både till våra gäster, och mot varandra som kollegor. Tillsammans som ett team arbetar vi för att gästen ska få den bästa tänkbara upplevelsen under deras vistelse hos oss. Hemavan Alpints verksamhet omfattar driften av liftar, pister och längdspår, evenemang ute och inne samt verksamhet på skiduthyrningar, logiförmedling och restauranger.

VIDE

VIDE slog upp portarna i december 2022 och är därmed det senaste tillskottet på Hemavans restaurangkarta. VIDE har en unik placering mellan fjällbjörkar och kalfjäll, endast några hundra meter från världsberömda Kungsleden. Oavsett om det är en bitig midvinterdag eller en solig vårvinterdag ska känslan gästerna möts av när de kliver in i restaurangen vara varm och välkomnande. Restaurangen är öppen dagtid samt vissa kvällar, från början av december till början av maj. Ambitionen är även att hålla restaurangen öppen under sommarsäsongen. VIDE har ca 35 platser inomhus samt en stor uteservering som framförallt är välbesökt under vårvintern.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker en operatör som har stor kunskap och kärlek till matlagning. Du har tidigare erfarenhet av att leda och fördela arbete och brinner för att ge våra gäster bästa tänkbara upplevelse. Som operatör är du ansvarig för driften av restaurangen samtidigt som du följer och utvecklar VIDEs genomarbetade koncept tillsammans med Hemavan Alpint.

ANSÖKAN

Hemavan Alpint värdesätter de kvalifikationer som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Ansökan sker via ett enkelt webbformulär där du kan klistra in befintligt CV eller välja att skriva nytt. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta VD Markus Eriksson:
markus.eriksson@hemavan.nu

  • Kontaktuppgifter
  • Adress
  • Personligt brev & CV
  • Godkända filtyper: doc, docx, pdf, Max filstorlek: 5 MB.