Lenny Lämmels Värld

Lenny Lämmel är ett känt ansikte i Hemavan. Han har tre barnområden, en egen klubb och ett aktivitetsprogram som sträcker sig hela vintern. Dessutom har Lenny sin egen scen där han brukar uppträda tillsammans med välkända artister.

Barnområden

I våra barnområden har alla barn företräde, och dessutom åker alla barn 0-6 år med hjälmen på gratis!

Läs mer

Blandade aktiviteter

Lennys Lekland

Låt barnen leka av sig i Lenny Lämmels Lekland, det blir en dag inomhus fylld av lek, skoj och glada barn.

Läs mer

Lenny Lämmels familjeveckor

Letar du efter ett förmånligt paketerbjudande skräddarsytt för barnfamiljen? Då tipsar vi om Lenny Lämmels familjeveckor där barnen åker gratis!

Boka nu

Lyssna på Lennys hits

Visste du att Lenny Lämmel har släppt en äkta hitlåt på Spotify? Låten heter såklart Lenny Lämmel är bäst” och snart kommer uppföljaren ”Vi ser flingor som faller”

Lyssna på Lenny Lämmel är bäst

Målarbilder

Ladda ner Lenny Lämmels målarbilder. Perfekt i bilresan på väg till eller från er fjällsemester!

Lenny Lämmel åker skidor

 

Lenny Lämmels 10 tips till en kul familjesemster!

 1. 1. Vila benen och njut av utsikten i min egen gondol

  Trötta ben kommer naturligt för de flesta i dessa miljöer. Se till att förbygga tröttheten genom att variera med att ta Lenny Lämmels egen gondol då och då så benen får vila lite extra. Det kommer du ha igen under eftermiddagen.

  2. Barnområdena

  Lämmellandet och Lillprinsen är två platser att peka ut för att de minsta ska få en lättsam och spännande upplevelse i backen. Åk slalom mellan djuren och gör en high five med Lenny!

  3. Uteluncherna

  Med solen värmande i ansiktet känns det fel att gå in för att äta lunch. I Lämmellandet och vid Centrumområdets barnområde finns bra grillaplatser och vid Lillprinsen är en egen solgrop ett givet tips!

  4. Hopp och skicross

  I Lämmellandet hittar ni Lenny Lämmels alldeles egna Snowpark och vid Kungsliftens dalstation hittar du en skicrossbana som är en skojig aktivitet som garanterat ger nöje för hela familjen! Risken är att ni blir kvar här hela dagen om barnen får bestämma!

  5. Fyll fickorna

  Underskatta inte energiintaget när ni står på skidor eller snowboard en hel dag. Nötter, russin eller choklad – att ha lite extra proviant med sig är en enkel lösning för att humöret ska vara intakt före lunch och före stängning.

  6. Fika

  Ni hinner åka mycket på en dag. Så ta er tid att testa några av de sköna restaurangerna i området. Folkes Fjällcafé bjuder på godsaker och förhoppningvis skön sol på uteplatsen, Björk stoltserar med fjällvärldens kanske godaste varm choklad som även vuxna uppskattar.

  7. Träffa Lenny Lämmel

  Även om en high five med en Lenny-figur i barnområdet kan vara kul så är det inget mot att träffa Lenny i egen hög person. Vid sin egen scen i Hemavan är det dans och underhållning många dagar. Hans egen sång hittar du på Spotify att träna på under resan hit.

  8. Solgrop i Lillprinsen

  Under vårvinterdagarna är ni garanterat inte ensamma om att gräva en solgrop vid sidan om Lillprinsen. Men här har ni ett perfekt läger och kan låta barnen åka i den lätta backen på egen hand med solen tar hand om er.

  9. Lekland

  Har ni följt råden ovan kanske ni till och med orkar med Lenny Lekland nere i Bayhill Center på eftermiddagen? Annars kanske det blir en bra förmiddag vid lite sämre väder någon dag.

  10. Avsluta med strike

  I Tärnaby finns bowling för den som vill varva snöaktiviteterna med andra inomhusaktiviteter.

Vi ses i backen!