SKIDSKOLA

På skidskolan i Hemavan förmedlar vi skidglädje. Tillsammans med Lenny Lämmel  kan alla barn mellan 4-9 år lära sig åka skidor i Lennys gruppskidskola. Till dig som vill upptäcka något nytt i pisten, parken eller offpisten tipsar vi om våra fjällupplevelser där du får du chansen att upptäcka mer av Hemavan på ett tryggt och inspirerande sätt.

LENNY LÄMMELS GRUPPSKIDSKOLA

I Lenny Lämmels skidskola lär sig alla barn mellan 4-9 år att åka skidor. Våra duktiga skidlärare erbjuder nivåanpassade lektioner både för dig som testar skidåkning för första gången och till friåkaren som vill ta sig an Hemavans parker, skicrossbanor och karaktäristiska fjällbjörkskog.

Boka nu

FJÄLLUPPLEVELSER (PRIVATLEKTIONER)

Vill du testa något nytt i pisten, parken eller offpisten? Eller varför inte lära dig hur man åker skicross från en OS-meriterad landslagsåkare? Då är konceptet Fjällupplevelser något för dig. Tillsammans med våra duktiga skidlärare och guider får du chansen att upptäcka mer av Hemavan på ett tryggt och inspirerande sätt.

Boka nu

 

FÖRKLARING KATEGORIER

  • Grön – Här krävs inga förkunskaper, här lär vi oss skidåkning från grunden.
  • Blå – Här tar vi oss ut på större äventyr där vi lär oss utforska fjället på ett roligt och säkert sätt. Vi utvecklar även vår kunskap inom svängar, utmanar oss med brantare backar och testar vad fjället har att erbjuda.
  • Röd – Kan bromsa, svänga i blå backar och åka släplift själv.

DAGAR OCH TIDER

  • Vi erbjuder Lenny Lämmels gruppskidskola måndag-torsdag (4 lektioner) eller fredag-söndag (3 lektioner).
  • Skidlektionerna är 60 minuter långa och börjar 9:15 eller 10:30.

VART UTGÅR SKIDSKOLAN IFRÅN?

  • Grön nivå utgår från Lilla Lämmeln vid Centrumliften
  • Blå, röd och Fjällupplevelser utgår från Lämmellandet

 

 

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS PÅ SKIDSKOLAN?

KONTAKTA SKIDSKOLAN