Barnområden

Trivsamma barnområden för hela familjen

I våra barnområden har alla barn företräde, och dessutom åker alla upp till 6 år med hjälmen på gratis!

I Hemavan finns tre roliga barnområden att åka skidor och ha skoj i. Lillprinsen, Centrum och Lenny Lämmels egna Lämmelland.

Lämmellandet

Lenny Lämmel har ett alldeles eget land, Lämmellandet. Här finns en knapplift och duktiga liftvärdar som finns tillgängliga med tips och trix för hur man enkelt åker liften. Mitt i Lämmellandet finns även ett antal grillplatser, en pulkabacke, äventyrsbana, Lenny Lämmels snowpark och Lenny Lämmels egna scen där han brukar uppträda tillsammans med välkända artister! I direkt anslutning till Lämmellandet finns även Solkattens restaurang, skidshop, skiduthyrning och toaletter.

Lillprinsen

Lillprinsens barnområde ligger högt uppe på fjället vid Kungsliften och bjuder på en magnifik utsikt åt alla väderstreck. Här finns en spännande slalombana, trädjakten och blir man hungrig så finns Folkes Café i närheten. Det finns även ett utedass i närheten av Lillprinsens barnområde.

Centrum

I Hemavans centrala delar precis vid Centrumliften hittar vi Centrums barnområde med liften lilla Lämmeln. Här finns en spännande slalombana, grillplatser och i direkt anslutning till barnområdet finns restaurang Anders, toaletter, skidshop, skiduthyrning och möjlighet att köpa skidpass.