SKIDHYRA

I Hemavan finns två välsorterade skiduthyrningar som ligger i direkt anslutning till backarna. Vi har utrustning som passar såväl nybörjare som avancerade åkare.

För dig som åker skidor ett par veckor om året eller vill testa något nytt,  är det optimalt att hyra utrustning. Skidorna är alltid nyslipade och nyvallade när du ger dig ut i pisten. Varje säsong uppdaterar vi även skiduthyrningen med ett urval av nyheter.

Våra två skiduthyrningar i Hemavan erbjuder kompletta utrustningar inom alpint och snowboard. Du kan även hyra hjälm på våra skiduthyrningar. Vi har även ett bra utbud med randonéeutrustning, tur- och längdskidor, fjällpulkor samt stighudar.

Du kan boka din skidutrustning fram till två dagar innan ankomst. Minimihyra är 1 dag/utrustning.
Barn 0-3 år och personer som fyllt 75 år är våra hedersgäster och lånar utrustning gratis. Erbjudandet gäller för en skiddag åt gången i mån av tillgång. Utrustningen kan ej förbokas.

Du kan själv välja utlämningsställe för bokad skidutrustning där vi rekommenderar följande: om du bor på Hemavans Högfjällshotell, i området Kungsbacken, Fjällforsen eller Hemavan by så hämtar du din utrustning på Centrumshopen. Bor du i området Hyllan eller Gondolbyn är Solkattens skidshop det närmaste alternativet. Se boendekarta. Din utrustning är färdig att hämta i våra förbokningsrum som finns i anslutning till skiduthyrningarna.

Hyresvillkor för Hemavan finner du här.

Boka skidhyra i Hemavan

Möjlighet att boka din skidutrustning ända inpå ankomst.

Läs mer

Produkter & Priser

Vi har utrustning som passar såväl nybörjare som avancerade åkare.

Läs mer

Öppettider

Se när vi har öppet och kontakta oss

LÄS MER

Skidverkstad

Besök vår skidverkstad och få dina skidor fixade!

Läs mer

HAR DU EN STUGA I HEMAVAN DU VILL HYRA UT?

Kontakta oss

NU VÄXER GONDOLBYN MED 1200 NYA BÄDDAR

läs mer