Pistkartor

Pistkartor & fakta om våra skidområden

Hemavans skidområde har totalt 10 liftar, 29 nedfarter, 3 barnområden, 1 Snowpark och en Skicross-Arena. I Hemavan finns även friåkningsparadiset Kobåset som av många anses som Sveriges bästa friåkningsområde. I Tärnaby finns 5 liftar och 13 nedfarter däribland kändisarna Ingemarbacken, Ringbranten och Anjabacken. Klicka dig vidare till Hemavan eller Tärnabys pistkartor och områdesfakta.

 

I Hemavan finns ett stort antal pister med olika svårighetsgrad för hela familjen! För de allra minsta kan vi tipsa om våra tre barnområden där barnens bästis Lenny Lämmel hänger. Klicka här för barnens alldeles egna pistkarta. I Hemavan erbjuder vi även massvis med härlig kvällsåkning till dig som vill få ut max av din skiddag!

 

Pistkarta inklusive beskrivningar

Snabbfakta Hemavans skidsystem

Scrolla till höger för att se hela tabellen
Antal liftar 10
Antal nedfarter 29
Antal gröna 12
Antal blå 6
Antal röda 8
Antal svarta 1
Antal barnområden 3
Snowpark JA
Skicross JA
Fallhöjd 665 m
Backrestauranger 5 st
Skidsäsong nov-maj

I Tärnaby finns de kanske mest mytomspunna nedfarterna – Ingemarbacken och Anjabacken. Här finns även lättare backar för nybörjaren och mysiga grillplatser för fikastunden, en retropark och stora friåkningsområden. På vårvintern pistas ett längdspår på Laxfjällets topp. Hela familjen trivs i genuina och mysiga Tärnaby! För aktuell info följ Tärnaby Alpint på Facebook och Instagram.

 

Hämta Tärnabys pistkarta i utskriftsvänlig PDF

Snabbfakta Tärnabys Skidsystem

Scrolla till höger för att se hela tabellen
Antal liftar 5
Antal nedfarter 13
Antal gröna 3
Antal blå 3
Antal röda 5
Antal svarta 1
Antal barnområden 2
Fallhöjd 350 m
Backrestauranger 3 st
Skidsäsong nov-apr

Liftarnas öppettider hittar du här

Liftarnas öppettider