SKIDSEMESTER MED VÄNNER

Miltals med härligt varierade pister och dramatiska vyer är Hemavans kanske främsta kännetecken. Lägg till flera mysiga fjällrestauranger och massor med bekvämt boende mitt i skidåkningen så har du den kompletta resan med vännerna. På den här sidan har vi samlat våra bästa tips, inspiration och erbjudanden till dig som planerar att besöka Hemavan med din käresta eller vännerna.

MILTALS MED MANCHESTER

Även om vyerna är dramatiskt storslagna är Hemvans backar välpistade och erbjuder miltals med härlig och varierad skidåkning och många mysiga fjällrestauranger och bekvämt boende mitt i skidåkningen.

Hemavans pistkarta

BEKVÄMT BOENDE NÄRA PISTERNA

I Hemavan kan du välja mellan att bo på hotell, i vandrarhem eller en stuga/lägenhet med självhushåll. Oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära till skidbackarna och fjällets äventyr. I många av våra större stugor ingår avresestäd och om det inte ingår går det självklart att lägga till i din bokning.

Boka boende

PLÅNBOKSVÄNLIGA PAKETERBJUDANDEN FÖR PAR ELLER VÄNNER

SKIDSNÅLA VECKOR MED 50 % PÅ LIFTKORT

När ljuset börjar återvända i januari börjar tiden för de riktiga skidentusiasterna med massor av varierande åkning och korta liftköer. För par och vänner som älskar skidåkning har vi här ett riktigt prisvärt paket med hela 50 % rabatt på liftkort.

BOKA NU

4-VÄNNER PAKETET

Tiden tillsammans är för värdefull för att slösas bort på praktikaliteter. Utöver 25 % rabatt på liftkort innehåller vårt vännerpaket extra bekvämt boende med både städning och linnepaket . Och det finns även för 2, 3 eller 17 personer.

BOKA NU

ÄTA BÖR MAN

Hemavan är en växande by med ett stort utbud av restauranger samtidigt som byn utstrålar en genuin känsla där storstadens brus känns avlägset. Spana till exempel in Björk Topprestaurang & Fjällbar eller årets nyhet i backen – Vide.

Upptäck HEMAVANS RESTAURANGER

FJÄLLÄVENTYR

Skidglädje kan vara så många saker. Till dig som vill upptäcka något nytt i pisten, parken eller offpisten tipsar vi om våra fjällupplevelser där du får du chansen att upptäcka mer av Hemavan på ett tryggt och inspirerande sätt.

PROVA EN TOPPTUR

Att färdas uppför fjället med stighudar under skidorna och belönas med ett åk utför är en underbar naturupplevelse. Enligt många den ultimata skidupplevelsen och du behöver inte vara någon expert då våra guider gärna visar grunderna.

LÄS MER

FJÄLLÄVENTYR

Vill du testa något nytt i pisten, parken eller offpisten? Eller varför inte lära dig hur man åker skicross från en OS-meriterad landslagsåkare? Då är konceptet Fjällupplevelser något för dig.

Bokningen öppnar snart

VISSTE DU ATT VÅRA YNGSTA OCH ÄLDSTA GÄSTER ÄR VÅRA HEDERSGÄSTER?

Hos oss är alla barn 0-3 år och personer som fyllt 75 år våra hedersgäster vilket innebär att de åker skidor och lånar skidutrustning gratis hos oss! Besök någon av våra skiduthyrningar för att ta del av erbjudandet. Skidhyran gäller för en skiddag åt gången i mån av tillgång. Utrustningen kan ej förbokas.