SKIDSEMESTER MED FAMILJEN

Stora och mäktiga fjäll men samtidigt så snälla att en hel familj kan nå vyerna tillsammans. Till Hemavan reser familjer för att  dela kärleken till fjällen. På den här sidan har vi samlat våra bästa tips, inspiration och erbjudanden till dig som planerar att besöka Hemavan med familjen.

MÄKTIGT & STORSLAGET – SAMTIDIGT LÄTT ATT UTFORSKA

Till Hemavan reser familjer för att dela kärleken till fjällen, och här finns äventyret både i det stora och det lilla. I Hemavan finns 3 utformade barnområden där barnen snabbt lär sig grunderna för att sedan hoppa in i gondolliften och ta sig mot toppen.

Hemavans pistkarta

BEKVÄMT BOENDE NÄRA PISTERNA

I Hemavan kan du välja mellan att bo på hotell, i vandrarhem eller en stuga/lägenhet med självhushåll. Oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära till skidbackarna och fjällets äventyr. I många av våra större stugor ingår avresestäd och om det inte ingår går det självklart att lägga till i din bokning.

Boka boende

PLÅNBOKSVÄNLIGA PAKETERBJUDANDEN FÖR FAMILJEN

LENNY LÄMMELS FAMILJEVECKOR

Under dessa veckor är det extra förmånligt att ta med familjen. Söndag till torsdag är perfekt för familjer med barn då det ofta är lugnare och mer svängrum i backar och på aktiviteter.

BOKA NU

SKIDSNÅLA VECKOR MED 50 % PÅ LIFTKORTET

Nu ger vi dig 50 % på liftkortet när du bor hos oss under perioderna v.2-6 och veckorna 16-17.

BOKA NU

LENNY LÄMMEL ÄR BARNENS FAVORIT I HEMAVAN

Lenny Lämmel är ett känt ansikte i Hemavan. Han har tre barnområden, ett eget Lekland, dansvänliga låtar och ett aktivitetsprogram som sträcker sig över stora delar av vintern.

Upptäck Lenny Lämmels värld

SKIDSKOLA OCH FJÄLLÄVENTYR

På skidskolan i Hemavan förmedlar vi skidglädje. Tillsammans med Lenny Lämmel  kan alla barn mellan 4-9 år lära sig åka skidor i Lennys gruppskidskola. Till dig som vill upptäcka något nytt i pisten, parken eller offpisten tipsar vi om våra fjällupplevelser där du får du chansen att upptäcka mer av Hemavan på ett tryggt och inspirerande sätt.

LENNY LÄMMELS SKIDSKOLA

Våra duktiga skidlärare erbjuder nivåanpassade lektioner både för dig som testar skidåkning för första gången och till friåkaren som vill ta sig an Hemavans parker, skicrossbanor och karaktäristiska fjällbjörkskog.

BOKA NU

FJÄLLÄVENTYR

Vill du testa något nytt i pisten, parken eller offpisten? Då är konceptet Fjällupplevelser något för dig. Tillsammans med våra duktiga skidlärare och guider får du chansen att upptäcka mer av Hemavan på ett tryggt och inspirerande sätt.

BokA NU

VISSTE DU ATT VÅRA YNGSTA OCH ÄLDSTA GÄSTER ÄR VÅRA HEDERSGÄSTER?

Hos oss är alla barn 0-3 år och personer som fyllt 75 år våra hedersgäster vilket innebär att de åker skidor och lånar skidutrustning gratis hos oss! Besök någon av våra skiduthyrningar för att ta del av erbjudandet. Skidhyran gäller för en skiddag åt gången i mån av tillgång. Utrustningen kan ej förbokas.