Nyheter/Blogg

Gratis premiärhelg i Hemavan

Av Pontus Lindh
29 oktober, 2014 i Skidåkning

Nu på fredag den 31 oktober blir det säsongspremiär i Hemavan då barnens favorit Lilla Lämmeln öppnar. Åkytan kommer att vara begränsad och därför väljer Hemavan Alpint att bjuda på gratis skidåkning till alla under premiärhelgen.

Snorapport29okt

Det blir en tidig premiär även i år i Hemavan då man precis som förra året erbjuder skidåkning i månadsskiftet oktober/november.

– Den senaste tiden har vi haft varmt väder här i Hemavan men tack vare hårt jobb från våra medarbetare har vi lyckats producera tillräckligt med snö för att kunna öppna Lilla Lämmeln nu på fredag, säger Niklas Ottosson Fjällchef på Hemavan Alpint AB. Ottosson ger även glädjande besked till alla ”jibbers” då han meddelar att det även kommer finnas ett antal features i Centrumbackens nedre del.

Säsongspremiären kommer vara gratis för alla som besöker Hemavan i helgen där även maskoten Lenny Lämmel kommer visa upp sig för gästerna.

– Vi är glada att kunna erbjuda skidåkning till våra gäster så här tidigt på säsongen trots varmt väder den senaste tiden. Åkningen kommer vara begränsad till Lilla Lämmeln och därför erbjuder vi våra gäster en gratis säsongspremiär där alla gäster oavsett ålder åker gratis hela helgen säger Pontus Lindh, Marknadsansvarig på Hemavan Alpint AB.

I helgen är Lilla Lämmeln öppen:
Fredag-lördag 10-19
Söndag 10-16

Vi ses i backen!