Nyheter/Blogg

Vill du hyra ut din stuga/lägenhet i vinter?

Av Pontus Lindh
7 oktober, 2014 i Nyheter i Hemavan

Har du en stuga eller lägenhet i Hemavan Tärnaby? Tjäna pengar på den när du själv inte är där! Hyr ut ditt boende via vår stugförmedling och du får trygghet, enkelhet, marknadsföring och en stark försäljningskanal via hemavan.nu. Som uthyrarare via oss får du dessutom rabatt på säsongsskidpass!

Stugförmedling i korthet

  • 70 % av bruttohyran till er
  • Försäljning via webben 24 timmar/dygn
  • Ca 15 000 potentiella kunder på webben varje vecka
  • rabatt på säsongsskidpass
  • Trygga avtal
  • Enkelt och smidigt – vi sköter allt
  • Ni väljer era egna semesterveckor först

Trygghet & enkelhet

När ni förmedlar ert boende via Strömma Fjäll & Aktivitet får ni en trygg uthyrare med avtal som täcker eventuell skadegörelse och dylikt. Det är enkelt och smidigt för dig som ägare då vi tar hand om allt från marknadsföring och försäljning till incheckning och service till gästerna på plats.

Marknadsföring & försäljning

Ert boende presenteras här på vår sajt och finns tillgänglig för försäljning 24 timmar om dygnet. Sajten har i snitt 15 000 besök per vecka under vinterperioden. Dessutom kan potentiella kunder kontakta vår bokningsavdelning per telefon eller mail och få personlig hjälp och svar på frågor om ert hyresobjekt (dagtid vardagar).

Vad får du som uthyrare?

Som uthyrare hos Strömma Fjäll & Aktivitet får du 70 % av samtliga bruttohyror på din stuga/lägenhet.

Innan ert boende blir bokningsbart för gäster väljer ni själva de veckor ni vill nyttja stugan/lägenheten. Mellan vecka 49-17 måste minst 11 veckor lämnas för uthyrning. Av de veckor som Ägaren disponerar har han rätt att förhandsboka högst tre (3) veckor under perioden v 8 – v 16. Sommar/höst finns inga begränsingar.

Varje ägarfamilj får också rabatt på säsongsskidpass (max 2 st).

Kontakta oss för mer information:
Pontus Lindh
E-mail: pontus.lindh@stromma.se
Telefon: 070-894 76 60