Nyheter/Blogg

I helgen öppnar Hemavan Snowpark

Av Pontus Lindh
13 november, 2014 i Skidåkning

På fredag öppnar Hemavan Snow Park där en hopplinje och ett antal features kommer att finnas på plats under helgen.

Hemavan är en av få kanske till och med den enda skidorten i Sverige som just nu kan erbjuda en hopplinje och features till sina gäster.

– Att vi lyckas öppna Hemavan Snowpark redan i mitten av november känns otroligt bra då vi vet att det är många som är riktigt sugna på parkåkning så här tidigt på säsongen. Vi är övertygade att detta ger extra skidglädje till alla jibbers som nu får möjlighet att träna inför November Session som inleds i Tärnaby 21-23 november och avslutas i Hemavan 28-30 november säger Niklas Ottosson, Fjällchef Hemavan Alpint AB.

November Session:

Snowboardlinjen i Tärnaby anordnar för 16e året i rad November Session. Detta år blir det 2 x November Session där den inleds med en kvälls-session i Tärnaby 21-23 november och avslutas 28-30 november i Hotellbacken i Hemavan. November Session är tillägnad skid- och snowboardfantaster som vill få en bra start på säsongen och träffa härliga människor.

Besök gärna vårt pressrum, där hittar ni fler nyheter från oss