Nyheter/Blogg

Lennyklubben har öppnat

Av Pontus Lindh
28 december, 2014 i Se & Göra

Lenny125xNu har Lennyklubben öppnat för säsongen.

Välkommen till barnens favorit – Lennyklubben

Lennyklubben är barnklubben för alla leksugna barn från 3 år. Vi har en mysig innelokal där det finns en variation av leksaker och pysselmaterial. Vi går ofta ut och leker i snön. Pulkaåkning och snömålning är kul. Är det kram-snö kanske det blir en och annan snögubbe eller en snöborg. Ibland tar vi med oss pick-nick och går uppför backen till Lennys stuga, eller så kanske vi beger oss ut på skattjakt. Har vi tur kommer Lenny själv på besök.

De dagar Lennyklubben har öppet startar vi klockan 13:00 i Lenny-rummet på Solkatten och barnen hämtas klockan 16. Det är begränsat antal platser i Lennyklubben så förbokning rekommenderas.

Ta med oömma kläder som går att leka i, för både inne- och utelek. Ett extra ombyte kan vara bra om något skulle bli blött medan vi är ute och leker. Inneskor kan också vara skönt att ha.

Vad kostar det och Hur bokar man?

Det är endast ett begränsat antal platser till Lennyklubben så det bästa är att förboka via någon av våra skidshopar i Hemavan, (Centrumhuset, Fjällparken eller Solkattens skishop). Kostnad 300′:- per dag (13:00 – 16:00).

Öppettider säsongen 2014-2015

December
28-30 dec klockan 13-16

Januari
1-3 jan klockan 13-16

Öppettider för resterande del av säsongen kommer inom kort.

Kontakta skidskolan vid frågor:
Tel: +46(0)954-301 20
E-post: event@hemavan.nu

Välkommen till klubben! /Lenny