Nyheter/Blogg

Stjärnspäckat i Hemavan i vinter

Av Pontus Lindh
18 december, 2014 i Mat & Nöje

I vinter blir det stjärnspäckat i Hemavan då artister som hyperaktuella Love Antell, country/rocksångaren Christian Kjellvander, och Luleå-sonen Kristofer Åström uppträder i ”Live i Loungen”. Dessutom blir det Hemavan Folk Music Fest med bland annat den jojkande talangvinnaren Jon Henrik Fjällgren samt att det blir en garanterad skrattfest helgen 13-14 mars då det är dags för Hemavan Stand-Up med bland andra Ann Westin, Patrik Larsson och Jakob Öqvist.

I vinter kommer alla som besöker Hemavan kunna kombinera en dag i skidbacken med fartfylld, känslosam och skrattretande underhållning när Hemavans Högfjällshotell satsar rejält på uppträdanden i vinter.

-”Live i Loungen” är vinterns stora nyhet i vinter där vi kompletterar det redan stora nöjesutbudet i Lappkastet med konserter och andra live-akter i hotellets fina Loungebar. Vi kommer att presentera ett blandat utbud av konserter och föreställningar för en bred publik med god smak säger Staffan Alfredsson, Hotel Manager på Hemavans Högfjällshotell.

Love Antell är en av alla artister som är klar för Live i Loungen i vinter. Antell som många säkert känner igen efter höstens medverkan i TV4:as succéprogram ”Så Mycket Bättre” inleder sin vårturné med spelning i Luleå 6 mars som han sedan följer upp med spelning i Hemavan den 7 mars.

Vinterns nöjesprogram fylls ständigt på med nya uppträdanden men där man redan idag kan presentera en spännande lista med artister.

Scrolla till höger för att se hela tabellen
Artist Datum Plats
Tobbe Trollkarl 2/1 Hemavans Högfjällshotell
Christian Kjellvander 10/1 Hemavans Högfjällshotell
Titanix 13/2 – 14/2 Hemavans Högfjällshotell
Julie Bergan 27/2 Lämmellandet / Hemavans Högfjällshotell
Hilda 28/2 Lämmellandet / Hemavans Högfjällshotell
Kristofer Åström 28/2 Hemavans Högfjällshotell
Albin 6/3 Hemavans Högfjällshotell
Love Antell 7/3 Hemavans Högfjällshotell
Hemavan Stand-Up 13/3 – 14/3 Hemavans Högfjällshotell
Jon Henrik Fjällgren 10/4 Hemavans Högfjällshotell

Fullständigt nöjesprogram med vinterns alla uppträdanden hittar ni här