Nyheter/Blogg

107 centimeter snö

Av Pontus Lindh
27 mars, 2015 i Skidåkning

Stora mängder snö ger ett bra snöläge inför kommande påskveckor.

Medan stora delar av Sverige ser ut att få fira påsken utan snö kan man i Hemavan Tärnaby glädjas åt otroliga mängder snö och en garanterat vit påsk då det just nu ligger 107 centimeter natursnö i området. (Källa SMHI).

– Vi har ett otroligt bra snöläge där vi på många ställen har över två meter snö. Alla liftar är öppna och det är även fina förhållanden på våra längdspår. Detta säger Niklas Ottosson, Fjällchef på Hemavan Alpint AB.

Liftarna i Hemavan är öppna till och med 3 maj och förutom påsklov står även Hemavan Folk Music Fest, Hemavan Winter Pride, Friåkningstävlingen Ride The Cow och Hemavan Tärnaby Spring Break på programmet. Läs mer i evenemangskalendern.

Håll er uppdaterade med senaste nytt om snöläget och alla evenemang som är på gång genom att följa Hemavan Tärnaby på Facebook, Instagram eller via snörapporten.