Nyheter/Blogg

Stand-Up-Weekend 13-14 mars

Av Pontus Lindh
13 mars, 2015 i Mat & Nöje

En helg fylld av skratt och humor i Loungebaren på Hemavans Högfjällshotell.

Fredag 13/3:
ca 20:30
Ann Westin + gäst
Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade. Ann Westin är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda. Med sig har Ann en hemligt gäst för att göra kvällen ännu lite roligare…

Entré & Buffé fr 19.00: 395kr / 250kr
(förbokning)

Lördag 14/3:
ca 20:30
Patrik Larsson & Jakob Öqvist med humorshowen *Lol*

Patrik Larsson är en väletablerad komiker som jobbat med humor i över 15 år. Hans standup är varm, energisk och lite absurd men framförallt galet rolig! Patrik är många komikers favoritkomiker. Patrik är oerhört bra på att skapa god stämning med sin varma och öppna stil. Han pratar gärna om sina egna vardagsbetraktelser, ofta med en twist och en gnutta ”hittepå”. Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt.
Jakob Öqvist är en svensk ståuppkomiker, radiopratare och programledare som medverkat i morgonprogrammet Vakna med NRJ på Kanal 5 och The Voice, samt i Stockholm Live på SVT. Tillsammans med Patrik har han under 2014 gjort humorshowen *Lol* i bla Stockholm men även på turné runt om i Sverige, en show som blandar Stand-Up Comedy med sketcher. ”– Namnet ”LOL” förpliktigar, så är det. Vi har ju lovat hotellet 170 skratt per kväll, annars har de rätt att häva avtalet. Det har vi skrivit på. När vi signerade kändes det lugnt, men nu tänker man: Om vi inte kommer upp till det här antalet, kommer de riva pappret direkt?”

Entré & Buffé fr 19.00: 425kr / 300kr
(förbokning)

Vuxen Barn
Entré:
Endast Fredag 195 100
Endast Lördag 225 150
Båda dagar 375 225

Välkommen!