Nyheter/Blogg

Vi söker operatör/restauratör till Sveriges modernaste topprestaurang

Av Pontus Lindh
20 maj, 2015 i Mat & Nöje, Se & Göra

Hemavan har under de senaste åren vuxit och blivit allt mer populärt för skidsugna gäster att besöka.

Nu tar man ett rejält kliv vidare i utvecklingen av Hemavan, där det nybildade bolaget Hemavan Alpint AB planerar omfattande investeringar med byggstart beräknad till maj 2015. Investeringarna omfattar en ny topprestaurang, snösystem och belysning i Hemavans västra del samt ski-street belysning mellan Hemavans västra och östra delar.

Nu söker man alltså en ny operatör/restauratör som ska ansvara för driften av den nya topprestaurangen samt den befintliga restaurangen vid Solkatten. Thomas Ringbrant VD för Hemavan Alpint AB säger så här om den nya investeringen och jakten på en ny operatör:

– Först och främst vill jag tacka Ola Nyberg och Tommy Jonsson som har drivit Solkattens Restaurang framgångsrikt de senaste fem åren samt önska Ola och Tommy med personal stort lycka till i framtida projekt. Satsningen som Hemavan Alpint AB nu genomför i Hemavans västra del är otroligt stort för området och därför blir det extra viktigt för oss att hitta rätt personer till uppdraget att driva två av Hemavans mest attraktiva restauranger.

Fakta Topprestaurangen

  • Planerad öppning december 2015
  • 256 m²
  • Plats för 200 matgäster (70 platser entréplan, 30 platser loft samt cirka 100 platser ute-terrass).
  • Framtagen av Murman Arkitekter

Ansökan skickas till thomas.ringbrant@hemavan.nu där urval och intervjuer sker löpande.

Sök jobbet här