Nyheter/Blogg

Bra start på snöläggningen

Av Pontus Lindh
28 oktober, 2015 i Nyheter i Hemavan

Igår eftermiddag startade snökanonerna i både Hemavan och Tärnaby där kvällen och natten har bjudit på väldigt bra förhållanden.

Vid 16 tiden igår startade snökanonerna i både Hemavan och Tärnaby där vädret verkligen har varit på vår sida. Omkring 10 minusgrader och i stort sätt vindstilla har bidragit till att stora vita högar har vuxit fram i våra backar. Idag fortsätter snöläggningen där vi i skrivande stund har 6 minusgrader i Hemavan. Här nedan kommer några dagsfärska bilder från ett vintrigt Hemavan! Vi siktar fortfarande på att kunna öppna barnbacken vid Centrumbacken i Hemavan och Ingemarbacken i Tärnaby nu på lördag. Fortsätt hålla utkik här i bloggen för senaste nytt om snöläget, och glöm inte att ni kan följa live via våra webbkameror.