Nyheter/Blogg

Lovande prognoser

Av Pontus Lindh
22 oktober, 2015 i Nyheter i Hemavan

Efter månader med förberedelser är vi redo att starta en ny fantastisk säsong i Hemavan Tärnaby. Vi är såklart riktigt taggade på att starta snötillverkningen då vi vet att väldigt många längtar efter skidåkning och skidpremiär.

Den senaste tiden har tyvärr bjudit på milt väder här i fjällen där temperaturen just nu ligger på + 5 grader vilket gjort det omöjligt för oss att kunna starta årets snötillverkning. Glädjande är att prognosen för nästa vecka ser bättre ut med uppklarnande väder och fallande temperaturer. Vi följer prognoserna noggrant och om prognosen inte ändras hoppas vi kunna starta vinterns snöläggning på måndag och om kylan håller i sig så är målsättningen att kunna öppna delar av Centrumområdet redan nästa helg.

väderprognos 22 okt

Håll utkik här i bloggen för fler uppdateringar om snöläget. Ni kan även följa live via våra webbkameror.

/ Niklas Ottosson, Fjällchef