Nyheter/Blogg

Mindre än två månader kvar till invigning

Av Pontus Lindh
16 oktober, 2015 i Nyheter i Hemavan

Om minre än två månader invigs Björk -Topprestaurang & Fjällbar och inom några veckor tänds belysningen och snöläggningen börjar i Hemavans västra del. Tillsammans med Hemavanfly dokumenterade vi veckans händelser som ni hittar här nedan.

Redan i våras kunde vi presentera en ny rekordsatsning i Hemavan där en topprestaurang på 256 kvadratmeter, nytt snösystem och ny belysning i Hemavans västra del samt ny ski-street belysning som kopplar samman Hemavans västra och östra delar finns med. Investeringen omfattar totalt cirka 32 miljoner där allt ska stå klart redan om några veckor. I veckan har vi haft en helikopter på plats som hjälpt oss att lyfta belysningsstolpar till sin rätta plats. Vi har även tagit en titt på Björk – Topprestaurang & Fjällbar som verkligen har börjat ta form.  I filmen hör vi fjällchef Niklas Ottosson berätta hur arbetet går med både belysning och topprestaurangen och när allt planeras att vara klart.

Video:

Filmen är producerad av Hemavanfly.

Bildspel: