Nyheter/Blogg

Lenny Lämmel släpper egen låt på Spotify!

Av Pontus Lindh
6 november, 2015 i Nyheter i Hemavan

Nu får barnens favorit, Lenny Lämmel en egen låt. Låten ”Lenny Lämmel är Bäst” finns tillgänglig på Spotify från och med 6 november och kommer under den senare delen av november även att släppas på iTunes.

Utöver originalversionen släpps även en karaokeversion för den som gillar att sjunga själv.  Under förra säsongen fick Lenny även en egen scen i Lämmellandet där han i år kommer att uppträda själv och lära ut sin egen dans. Det finns även planer på en musikvideo.

Redan nu har Lenny Lämmel bjudit in flera artistvänner till sitt Lämmelland under vintersäsongen. Under Kidz Week 4-10 januari kommer barnens favorit, Mojje, till Hemavan och under sportlovet kommer succégruppen Panetoz uppträda på Lennyscenen.

Musik, glädje och skidåkning hör ihop! Att kunna stanna till i backen för att se sina idoler på scenen är något som våra gäster uppskattar. En annan kul nyhet för barnen är ”Kidz Night Out” som vi kommer att ha under skolloven. Det blir föräldrafria kvällar i backen med skidåkning, marschmallow-grillning och musik tillsammans med våra skidlärare, säger Pontus Lindh, marknadsansvarig på Hemavan Alpint AB.

Lyssna på ”Lenny Lämmel är Bäst” på Spotify: