Nyheter/Blogg

Lilla Lämmeln och Ingemarbacken öppna till helgen

Av Pontus Lindh
4 november, 2015 i Nyheter i Hemavan

Precis som under premiärhelgen kommer Lilla Lämmeln och stora delar av Ingemarbacken vara öppna till helgen. I Centrumbackens nedre del kommer det även finnas ett antal rails/features att åka på.

I lördags var det premiär i Hemavan då barnens favorit Lilla Lämmeln öppnade för säsongen. I Tärnaby ägde premiären rum i söndags då stora delar av Ingemarbacken öppnade. Vädret efter premiärhelgen har tyvärr varit både varmt och blött men vi kan trots detta erbjuda skidåkning i både Hemavan och Tärnaby till helgen.

Veckan har än så länge bjudit på varmt väder men väderprognoserna visar nu att vädret är på väg att vända med minusgrader och lätt snöfall redan imorgon. Prognoserna ger även löfte om kallare temperaturer nästa vecka, i dagsläget så pass kalla att vi ska kunna starta snökanonerna någon gång nästa vecka. Vi kommer att behöva tre dygn med gynnsamma förhållanden för att kunna öppna hela Centrumbacken och samtidgt kunna påbörja byggnationerna av en hopplinje i Hemavans Snowpark.

Väderprognos 4 nov

Fortsätt hålla utkik här i bloggen för senaste nytt om snöläget i Hemavan Tärnaby. Det går även bra att följa live via våra webbkameror.