Nyheter/Blogg

På fredag öppnar Hemavan Snowpark!

Av Pontus Lindh
24 november, 2015 i Nyheter i Hemavan

Hemavan är precis som tidigare år tidigt ute med att kunna öppna sin Snowpark. På fredag öppnar Hemavan Snowpark som kommer att innehålla fem hopp samt fyra-fem terrasser med rails.

Efter en period med kyla och lyckad snöläggning är det nu klart att hela Centrumbacken, Hotellbacken samt Hemavan Snowpark öppnar på fredag. Samtidigt äger även skid – och snowboard evenemanget November Session rum där bland annat rail-tävlingar, filmvisning, skid – och brädtester står på programmet.

”Att vi lyckas öppna Hemavan Snowpark redan i november känns otroligt bra då vi vet att det är många som är riktigt sugna på att åka så här tidigt på säsongen. Att vi dessutom har en full park inför November Session känns riktigt bra”. Detta säger Niklas Ottosson, Fjällchef Hemavan Alpint AB

November Session: I helgen går 17e upplagan av November Session av stapeln där bland annat rail-tävlingar, filmvisning, filmtävling och skid- och brädtester står på programmet. November Session arrangeras av Snowboardlinjen och är en helg tillägnad skid- och snowboardfantaster som vill få en bra start på säsongen och träffa härliga människor.

Bilder från Hemavan Snowpark 24 november: