Nyheter/Blogg

Björk – Topprestaurang & Fjällbar invigd!

Av Pontus Lindh
14 december, 2015 i Nyheter i Hemavan

I helgen var det äntligen dags att inviga Hemavans mest efterlängade tillskott Björk – Topprestaurang & Fjällbar. En invigning som bjöd på stora mängder snö, solsken och många skid & matsugna gäster!

Hemavan är fortfarande den ort i Sverige som kan stoltsera med det största snödjupet vilket var uppskattat i helgen då Hemavan kryllade av skid & matsugna gäster. I bildspelet nedan hittar du bilder från invigningshelgen som bjöd på härlig skidåkning, solsken, invigningstal, god mat och trevlig underhållning.

Bilder från invigningen:

 

 

 

 

 

Hoppas ni hade det lika trevligt som vi i helgen och varmt välkomna till oss i fjällen! Vill du boka bord på Björk – Topprestaurang & Fjällbar nästa gång du befinner dig i Hemavan Tärnaby så hittar du mer information om bordsbokning här.