Nyheter/Blogg

Inspire Us – Weekend Warriors Snowcamp 15-17 april

Av Pontus Lindh
16 december, 2015 i Nyheter i Hemavan

Nu är biljetterna till Weekend Warriors Snowcamp släppta, ett camp av tjejer, för tjejer, med syftet att väcka intresse och utveckla skid- och snowboardåkning både i park och offpist. Weekend Warriors är ett samarbete mellan Hemavan Tärnaby och Inspire Us, ett företag inriktat på actionsporter för tjejer.

”Förutom att åka tillsammans i grupp och fila på åktekniken och hitta de roligaste åken så kommer vi också äta god middag, garva högt på afterskin och låta våra sinnen balanseras genom yoga. Oavsett om du åker skidor eller snowboard och vill åka park eller offpist så kommer det finnas en grupp för dig. Kom hit själv eller ta med dig morsan / kompisen / syrran så ser vi till att ha en riktigt go weekend ihop!” säger Anna Karlström på Inspire Us.

I campet 15-17 april 2016 ingår:

  • Coachning lördag & söndag
  • Lunchpaket lördag & söndag
  • Grillmiddag lördag Bastu & Bad lördag Yogaklass lördag Inträde nattklubb och konsert med Elin Ruth lördag Ålder: Från 18 år

Mer information och anmälan till Weekend Warriors Snowcamp hittar ni på Inspire Us hemsida.