Nyheter/Blogg

Mellandagarna bjuder på sol & massvis med snö!

Av Pontus Lindh
28 december, 2015 i Nyheter i Hemavan

Jultomten kom med den bästa julklappen i år nämligen sol & massvis med snö!

Just nu råder väldigt fina förhållanden i Hemavan Tärnaby där snödjupet har passerat 80 centimeter och där decembersolen sprider ett vackert ljus över våra snöklädda fjäll. Vi vill även passa på att tipsa om alla aktiviteter som händer under mellandagarna där aktiviteter såsom pulkabowling, nyårsparallellen och fackeltåg står på programmet. Fullständigt program hittar du här.

För er som stannar kvar även efter nyårshelgen så kan vi tipsa om Kidz Week som äger rum 4-10 januari där bland annat Mojje uppträder. Hela Kidz Week programmet hittar du här. Vi kan även rekommendera er att ta en sväng förbi Hemavans Högfjällshotell lördag den 9 januari då Ulrik Munther uppträder under ”Live i Loungen”.

I bildspelet nedan hittar ni bilder från Hemavan tagna måndag 28 december.

Välkommen till fjälls!