Nyheter/Blogg

Mest snö i Sverige och dags för invigning!

Av Pontus Lindh
9 december, 2015 i Nyheter i Hemavan

Hemavan har mest snö i Sverige vilket bådar gott inför helgens invigning av Björk – Topprestaurang & Fjällbar samt det nya snösystemet och belysningen i Hemavans västra del.

Snön fortsätter att vräka ner i Hemavan vilket bådar gott inför helgens invigning av Björk – Topprestaurang & Fjällbar. Tack vare all natursnö (69 centimeter enligt SMHI) är förutsättningarna de bästa för en riktigt bra invigningshelg där även Solkattsliften öppnar i Hemavans västra del. Invigningshelgen kommer att bjuda på en massa spännande aktiviteter för hela familjen eller vad sägs om Livemusik i Björk, skattjakt med Lenny Lämmel, Öl & kaffeprovning, stämningsfullt luciafirande i Lämmellandet, premiärspelning av Lenny Lämmels nya låt och en massa annat skoj! Dessutom kör vi 20 % på all mat i Björk – Topprestaurang & Fjällbar och i Solkatten dagtid under invigningshelgen. Hela programmet hittar du här.

I bildspelet nedan hittar ni några bilder från Björk – Topprestaurang & Fjällbar tidigare idag samt en bild där vår fjällchef Niklas Ottosson kollar snödjupet:)