Nyheter/Blogg

Snö till lunch!

Av Pontus Lindh
3 december, 2015 i Nyheter i Hemavan

De senaste 12 timmarna har bjudit på ett ordentligt snöfall som reculterat i ett par decimeter lätt, fluffig pudersnö. Så idag vid lunch flyttade vi ut kontoret och njöt av några sköna puderåk i Centrum – och Hotellbacken!

När snön vräker ner  utanför kontorsfönstret och det rycker sådär skönt i skidåkarnerven är det svårt att hålla sig inne framför datorn. Så tillsammans med Hemavanfly flyttade vi ut kontoret över lunchen och brände av några sköna puderåk i ett vitt, snöigt och fluffigt Hemavan! Spana in dagens lunchfilm nedan.

Jag passar även på att tipsa alla som kommer att befinna sig i Hemavan i helgen att ni har möjlighet att testa vinterns skid & snowboardnyheter från Head, Rossignol, Burton och Nitro. Dessutom blir det afterski med live-musik av Frida Selander, dans på Högfjällshotellet och mycket annat skoj! Läs mer om skidtestarhelgen här.

Välkommen till ett snöigt Hemavan Tärnaby!
/ Pontus, Marknadsansvarig Hemavan Alpint

Video: Puderdag i Hemavan den 3 december

Bilder från Hemavan den 3 december: