Nyheter/Blogg

Timo sjunger Ted!

Av Pontus Lindh
24 februari, 2016 i Nyheter i Hemavan

På lördag är det dags för säsongens andra Live i Loungen där vi välkomnar Timo Räisänen till Hemavans Högfjällshotell.

Efter bejublade föreställningar tillsammans med Göteborg Wind Orchestra tar Timo Räisänen med sig Ted Gärdestads musik ut på turné i ett lite mindre format. I nya arrangemang sjunger han några av Gärdestads vackraste låtar och såklart en och annan slagdänga.

Som en journalist en gång skrev, ”Timo Räisänen är ett Göteborgskt lyckopiller”. Det är få artister som har hans energi och glädje på scen. Timo spelade med Håkan Hellström och Her Majesty, innan han inledde sin framgångsrika solokarriär 2004. På P3 guldgalan 2007 vann han kategorin Årets manliga artist och året därpå fick han pris för Årets bästa liveakt. Under 2008 ledde han en av körerna i TV4-programmet Körslaget. 2012 släppte Timo sjätte albumet Endeavor med hitsingeln Second Cut.

Hösten 2013 ställde Timo upp i programmet ”Alla tiders hits” i SVT med låten ”Lyckliga Gatan”. Efter att ha vunnit sin deltävling tog han sig vidare till den stora finalen som han sedan slutligen vann med stor marginal.Timo Räisänen med band kommer främst att hylla Ted Gärdestad som skulle fyllt 60 år i år men har också lovat en och annan slagdänga.

Fler artister som uppträder i Hemavan i vinter

Scrolla till höger för att se hela tabellen
 Artist  Evenemang  Datum  Plats
 Timo Räisänen Live i Loungen 27/2 Hemavans Högfjällshotell
Skenet, Rowan Piggot, Tullara Connors m.fl. Hemavan Folk Music Fest 2/3-5/3 Hemavans Högfjällshotell, Solkatten, Folkes Fjällcafé, Björk – Topprestaurang & Fjällbar
 Panetoz Sportlov 11/3 Lämmellandet
 Emma Knyckare & Hasse Bontén Stand-Up-Comedy-Night  19/3  Hemavans högfjällshotell
 Elin Ruth Live i Loungen 16/4 Hemavans Högfjällshotell
 Nino Ramsby Hemavan Winter Pride  22/4  Hemavans Högfjällshotell
 Mariette Hemavan Winter Pride 23/4  Hemavans Högfjällshotell
Markus Krunegård Live i Loungen 30/4 Hemavans Högfjällshotell

Reservation för eventuella ändringar. Fler artister kan tillkomma.

Fler evenemang hittar du i vår evenemangskalender.

Köp biljetter till Live i Loungen