Nyheter/Blogg

Tips inför helgen!

Av Pontus Lindh
16 februari, 2016 i Nyheter i Hemavan

Här kommer ett tips till er som kommer att befinna er i Hemavan i helgen och som vill kombinera sköna dagar i backen med fantastisk mat och underhållning!

På fredag 19/2 kommer vi tillsammans med Nausta bryggeri servera en Beermaker Dinner på Björk – Topprestaurang & Fjällbar. Till varje rätt serveras olika ölsorter och representanter från Nausta kommer att finnas på plats för att berätta om de olika ölsorter som serveras. Välkoma att boka bord på bjork@hemavan.nu

När ni sedan vaknar upp mätta och belåtna på lördagen så kan ni fortsätta helgen med Skicrosstävling klockan 13:30 i vår Skicrossbana som ni hittar uppe vid Länken. Därefter blir det röjig After Ski med ett av Sveriges vassaste dansband Scotts. Scotts kommer även uppträda i Loungebaren på Hemavans Högfjällshotell både fredag och lördag. Mer info och bokning av dansbandshelgen hittar du här.

Hoppas ni ser fram emot helgen lika mycket som vi gör!

Välkomna till en helg i fjällen!