Nyheter/Blogg

Skrattfest på lördag med två av Sveriges bästa stand-up-artister!

Av Pontus Lindh
15 mars, 2016 i Nyheter i Hemavan

Till helgen är det dags för skrattfest på Hemavans Högfjällshotell då vi får besök av två av landets bästa stand-up-artister, Emma Knyckare & Tobias Persson!

Emma Margareta Knyckare är bekant från bla satirprogrammet Tankesmedjan i P3 och Knyckare i P3.  Emma har en folkskoleutbildning i bagaget där hon under två år fick lära sig att vaja som ett sjögräs och hennes bästa publik är den som hennes mamma inte sitter i. Vad hon tycker är roligt: ”Saker som inte är meningen skall vara roligt, såsom arga barn”

Tobias Persson beskrivs så här av vännen och kollegan Magnus Betnér: ”Många tycker att Tobias är bäst i Sverige. När det gäller hans förmåga till improvisation så är jag benägen att hålla med. Förutom det så är han en av de vassaste pennorna i humorsverige”. Även svenska stand up galan öser beröm över Tobias: ”Med en otrolig energi och frenesi sprider Tobias skämt och punschlines till sin publik – som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre”.

Vi har ett antal bäddar kvar på hotellet som vi nu säljer till skrattretande låga priser eller vad sägs om 1000:-/person inklusive hotellboende 2 nätter, frukost och entré till stand-up på lördag. Erbjudandet bokas via hotellets reception som du når på e-post: reception.hogis@hemavan.nu eller telefon: +46(0)954-301 55 . Har du eget boende så går det även bra att förboka entrébiljetter till showen här på webben.  Välkommen!