Nyheter/Blogg

Är du vår nya fjällchef?

Av Pontus Lindh
26 maj, 2016 i Nyheter i Hemavan

Vi söker dig som vill ta ett totalansvar för vår fjällavdelning i Hemavan, där personal, resursallokering och en förbättrad gästupplevelse ligger i fokus.

Som person är du målorienterad, du trivs med att arbeta i en organisation i ständig utveckling och utmanas av att finna nya sätt att lösa uppgifter på. Du svarar direkt mot VD och sitter i företagets ledningsgrupp. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att dagligen leda och förbereda arbetet på fjället så att utbud av service och säkerhet matchar den topprodukt vi vill leverera. Du rekryterar och utbildar medarbetare på alla fjällets avdelningar och du ser till att medarbetarna får nödvändig introduktion och internutbildning.

Låter det här som någonting för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Sök tjänsten