Nyheter/Blogg

Peter Östbergh blir ny fjällchef

Av Pontus Lindh
12 augusti, 2016 i Nyheter i Hemavan

Vi välkomnar Peter Östbergh som ny fjällchef för Hemavan Alpint.

Peter har sedan 90-talet verkat i olika former inom skidvärlden men har även erfarenhet av många olika typer av jobb. På senare år har Peter primärt jobbat med databehandling och företagsutveckling. Hemavan Alpint välkomnar honom till en spännande utmaning och kommande tid i Hemavan. Hemavan Alpint vill också passa på att tacka tidigare fjällchef Niklas Ottosson för ett mycket gott samarbete och arbetsinsats under de senaste fem åren och önskar honom stort lycka till med nya utmaningar.

Kontaktuppgifter angående frågor:

Scrolla till höger för att se hela tabellen
Thomas Ringbrant, VD Hemavan Alpint
E-post: thomas.ringbrant@hemavan.nu
Peter Östbergh, Fjällchef Hemavan Alpint (fr.o.m. 18 augusti)
E-post: peter.ostbergh@hemavan.nu
Telefon: +47 412 04 038