Nyheter/Blogg

Rekryteringsträff 23 augusti

Av Pontus Lindh
16 augusti, 2016 i Nyheter i Hemavan

Tisdag 23 augusti anordnar Arbetsförmedlingen en rekryteringsträff i Hemavan där du som vill jobba i fjällen i vinter har möjlighet att träffa ett flertal arbetsgivare på plats i Hemavan.

Vill du jobba i fjällen i vinter? Då är det redan dags att börja söka! Ansökningsperioden för vinterns säsongsjobb sker 1-31 augusti och den 23 augusti har du möjlighet att medverka på Arbetsförmedlingens rekryteringsträff i Hemavan. Representanter från ett flertal företag i Hemavan Tärnaby kommer att finnas på plats och bland annat söks skidlärare, aktivitetspersonal, pistmaskinförare, liftvärdar, kockar, bartendrar och servispersonal.

Ta med dig cv och personligt brev som beskriver varför just du ska jobba i fjällen i vinter. Ingen föranmälan krävs till rekryteringsträffen. Om du är inskriven som arbetssökande ordnas busstransport från Skellefteå och Umeå. Ta kontakt med din Arbetsförmedling.

Info om rekryteringsträffen 23 augusti:

Scrolla till höger för att se hela tabellen
 Plats: Hemavans Högfjällshotell
 Datum:  Tisdag 23 augusti
 Tid:  Klockan 11.00-15.00
 Kontaktperson Arbetsförmedlingen:  Torbjörn Oskarsson tel: 010-4868231

Här kan du läsa mer om Hemavan Alpints lediga tjänster i vinter