Nyheter/Blogg

Centrumbacken & Lilla Lämmeln öppnar

Av Pontus Lindh
9 november, 2016 i Nyheter i Hemavan

Nu är det hög tid att plocka fram skidorna för på fredag öppnar Centrumbacken och Lilla Lämmeln. Dessutom är Ingemarbacken öppen.

Kylan håller i sig däremot har vinden tilltagit vilket har gett minskad effekt på snöläggningen. I de nedre delarna av Centrumbacken och Hotellbacken är snöläggningen klar däremot har vi inte tillräckligt med snö från stolpe 6 och uppåt. Vi håller tummarna för att vinden ska avta och att vi kan slutföra snöläggningen i Centrumbackens övre del till helgen. Vår förhoppning är att kunna öppna hela Centrumbacken men vi reserverar oss och kan endast garantera öppning till och med stolpe 6 i dagsläget.

I Centrumbackens nedre del kommer det finnas ett antal rails/features och Ingemarbacken i Tärnaby är öppen dagligen. I Hemavans västra del kommer det inte vara öppet för skidåkning i helgen. Vi återkommer med mer information om när västra skidområdet är redo för öppning.

Liftarnas öppettider i helgen:

Scrolla till höger för att se hela tabellen
Centrumliften (t.o.m. stolpe 6) fredag 12-21
lördag 10-19
söndag 10-16
Lilla Lämmeln fredag 12-16
lördag-söndag 10-16
Ingemarbacken dagligen 9-16