Nyheter/Blogg

När öppnar backarna?

Av Pontus Lindh
4 november, 2016 i Nyheter i Hemavan

Helgen 11-13 november ser det ut att bli säsongspremiär i Hemavan och förhoppningsvis någon dag tidigare i Tärnaby.

I onsdags startade snökanonerna i Hemavan Tärnaby vilket fick många att börja tänka på säsongspremiär och skidåkning. Vi jobbar just nu för fullt med snöläggningen i både Hemavan och Tärnaby för att kunna öppna backarna. Om allt går enligt plan och om väderprognoserna stämmer räknar vi med att kunna öppna första backarna i Hemavan helgen 11-13 november och förhoppningsvis någon dag tidigare i Tärnaby.

Redan nu på lördag 5 november blir det dock smygöppning i Hemavan då Centrumhusets skidshop och Persson & CO öppnar för säsongen. I shopen har du möjlighet att köpa/ladda rabatterade säsongspass, spana in årets nyheter och lägga vantarna på årets profilkläder. Persson & CO presenterar sin nya meny och hälsar alla välkomna till en ny vinter. Både shopen och Persson & CO har öppet 10:00-14:00 på lördag. Välkommen in!

Bilder från snöläggningen: