Nyheter/Blogg

Säsongspremiären närmar sig

Av Pontus Lindh
7 november, 2016 i Nyheter i Hemavan

Imorgon (tisdag) öppnar Ingemarbacken i Tärnaby och till helgen öppnar första nedfarterna i Hemavan.

De senaste dagarna har bjudit på väldigt fina väderförhållanden med klart väder och låga temperaturer. Tack vare kylan och ett hårt jobb från våra snöläggare kan vi redan nu meddela att Ingemarbacken öppnar imorgon (tisdag) samt att den första nedfarten/nedfarterna öppnar till helgen i Hemavan. Exakt vilken/vilka nedfarter som öppnar i Hemavan är för tidigt att säga, men så fort vi vet kommer vi såklart skriva det här i bloggen.

Som ni ser i bilderna nedan har vi producerat stora mängder snö både i Centrum och i Hemavans västra skidområde. Fortsätt hålla utkik här och via våra webbkameror för senaste nytt om snöläget.