Nyheter/Blogg

Vi blickar fram mot helgen

Av Pontus Lindh
7 december, 2016 i Nyheter i Hemavan

Kvällsåkning till 21:00, julbord på Hemavans Högfjällshotell, Dj på Björk, Pubbuffé på Solkatten och massvis med härlig skidåkning är vad vi har att se fram emot till helgen.

Här kan du läsa om allt som händer i Hemavan till helgen.

Kvällsåkning

Under försäsongen kör vi extra mycket kvällsåkning i Hemavan. Både Centrumliften och Solkattsliften är öppna till klockan 21:00 på fredagar och till klockan 19:00 på lördagar. Barnliftarna i Centrum – och Lämmellandet är öppna till klockan 17:00 fredag-lördag. Mer info om liftarnas öppettider hittar du här.

Julbord på Hemavans Högfjällshotell & Hemavans Wärdshus

Njut av god julmat på Hemavans Högfjällshotell & Hemavans Wärdshus i helgen. Dessutom blir det afterski med trubaduren Christopher Lidberg kl 15:00-18:00 i Lappkastet.

Kontakta Högfjällshotellet för mer information och bordsbokning.
Kontakta Wärdshuset för mer information och bordsbokning.
Boende bokar du smidigast online.

DJ i baren på Björk – Topprestaurang & Fjällbarkvallsmeny-10-dec

På fredag klockan 16-21 spelar DJ Johanna Lindberg skön musik och Milla blandar de godaste drinkarna. Både dagtid och kvällstid kan du beställa mat från Björks dagmeny. På lördag är Björk – Topprestaurang & Fjällbar öppen 11-16 (dagmeny). På lördag kväll kan du boka Björks härliga kvällsmeny. Välkommen att boka bord: bjork@hemavan.nu

 

 

 

Pubbuffé på Solkatten

Pubbuffé med ost, chark och andra delikatesser, serveras på fredag från 18-21 på Restaurang Solkatten. Du bokar bord på solkatten@hemavan.nu.

På lördag blir det fondueafton på Solkatten från 19-22. En blandning av ren-, älg- & nötkött som man steker i en fonduegryta på bordet. Till det serveras några olika sallader, potatisgratäng och ugnsstekta rotfrukter samt flera olika såser. Fonduen måste förbokas senast 14.00 samma dag. Priset är 325 kr för vuxna och endast 95 kr för barn mellan 6 och 12 år. Restaurang Solkatten är även öppen dagtid när liften är öppen.

Julmys vid Centrumliften & Lämmellandet

Vi bjuder på varm saft och pepparkakor vid Centrumliften på fredag kl 17-20. Dessutom spelar vi skön musik och tänder eldar vid våra grillplatser. I Lämmellandet blir det dans med Lenny Lämmel (lördag kl 12), grillning av korv och marschmallows ( lördag kl 16) samt pulkabowling (söndag kl 11).

Välkommen till fjälls!