Nyheter/Blogg

Redo för Student Ski?

Av Pontus Lindh
19 januari, 2017 i Nyheter i Hemavan

Om några dagar, närmare bestämt 26-29 januari är det dags för vinterns stora happening för alla studenter!

Varje år vallfärdar över 1000 studenter till Hemavan Tärnaby för att åka skidor, festa och ha kul tillsammans.  Veckan är fylld av spännande aktiviteter såväl i backen som på afterskin och nattklubbarna. Scrolla ner för fullständigt program och video från förra vinterns galna studentfest.

Video: Hemavan Tärnaby Student Ski 2016

Har du inte bokat boende än kan du göra det här. Vi rekommenderar dig som vill besöka nattklubbarna på Hemavans Högfjällshotell att förboka din entrébiljett. Hela programmet hittar du här, och alla restaurangerbjudanden hittar du här.

Välkommen till vinterns roligaste studentvecka!

 

 

 

 

 

 

HAR DU EN STUGA I HEMAVAN DU VILL HYRA UT?

Kontakta oss

SYTERSKALET VÄXER FRAM

läs mer