Nyheter/Blogg

Panetoz ersätter Samir & Viktor

Av Pontus Lindh
28 februari, 2017 i Nyheter i Hemavan

På grund av att Samir ska medverka i TV4 Let´s Dance måste vi tyvärr meddela att spelning med Samir & Viktor här i Hemavan blir inställd. Ersätter gör Panetoz!

 Redan ifjol var succébandet Panetoz på väg till Hemavan men då tvingades spelningen ställas in på grund av att Panetoz gick vidare till final i Melodifestivalen. Nu får vi alltså en ny chans att se Panetoz uppträda i Hemavan med hits som ”Dansa Pausa” och ”Håll om mig hårt”.

Om Panetoz

Sedan det stora genombrottet 2012 med låten ”Dansa Pausa” har gruppen radat upp hits efter hits och deltagit i Melodifestivalen två gånger med låtarna ”Efter Solsken” (2014) och ”Håll om mig hårt” (2016). Med över 80 miljoner streams på Spotify har gruppen sedan 2012 haft flertalet singlar som sålt multiplatinum.

Gruppen har blivit ett stående inslag i våra klassiska sommar tv-program som ”Allsång på skansen”, ”Lotta på Liseberg” och ”Sommarkrysset”. Mycket tack vara sitt unika sound som väcker sommarkänslor och deras energiska live-framträdanden som sprider glädje.

Panetoz uppträder på Lennyscenen fredag 10 mars cirka klockan 14:00.

Boka boende