Nyheter/Blogg

Sista gjutningen, snart reser vi liftstolpar/master!

Av Pontus Lindh
17 augusti, 2017 i Nyheter i Hemavan

Helgen 30 nov – 3 dec inviger vi Hemavans största nyhet någonsin, en nyhet som nu börjar ta form.

I maj startade byggnationerna av Hemavan Gondol och under sommaren har Leitner jobbat flitigt med markarbete och gjutning av nya fundament. I våra sociala medier har ni kunnat se bild på de nya 6-stolarna och allt annat material som 60 långtradare har kommit med till Hemavan. I veckan är helikoptern på plats för att gjuta de sista fundamenten och nästa vecka räknar vi med att de nya liftstolparna/masterna ska lyftas på plats med helikopter.

Vi jobbar för fullt med att förbereda allt inför den mest nyhetsladdade vintern någonsin och längtar massor efter snö och skidåkning på våra riktiga fjäll. Hoppas ni längtar lika mycket och att vi ses i backen i november. Håll utkik här och i våra sociala medier för fler bilder och uppdateringar!