Nyheter/Blogg

Nu lyser det till gondoltoppen

Av Pontus Lindh
26 september, 2017 i Nyheter i Hemavan

I veckan monteras ny LED-belysning från Björk – Topprestaurang & Fjällbar upp till Hemavan Gondols toppstation.

Vintern närmar sig och det är mycket som ska färdigställas innan snön färgar backen vit och skidbackarna öppnar. I veckan har vi med hjälp av helikopter monterat ny LED-belysning från Björk – Topprestaurang & Fjällbar upp till Hemavan Gondols toppstation. Det kommer även monteras ny belysning från toppstationen vidare ner mot ski-streeten som tar dig till Centrumbacken.

Även det nya snösystemet från Björk till toppstationen har färdigställts och den nya värmestugan vid Hemavan Gondols dalstation har tagit plats. Vill du följa bygget av Hemavan Gondols dalstation kan du göra det direkt via vår nya webbkamera.

Vi passar även på att tipsa er som behöver boende under Hemavan Gondols invigningshelg 30 nov – 3 att vi nu har satt ihop ett otroligt förmånligt invigningserbjudande där boende & skidpass torsdag – söndag ingår från endast 1195:- / person.