Nyheter/Blogg

Välkänd trio driver Restaurang Solkatten i vinter

Av Pontus Lindh
10 oktober, 2017 i Nyheter i Hemavan

En god nyhet för alla hungriga skid- och snowboardåkare är att ägarna av Nannas Kök & Bar i Hemavan även kommer att driva restaurang Solkatten i vinter.

Från kontoret spanar vi ut på snöklädda toppar och det är inte utan att man blir sugen på att skidsäsongen ska dra igång. Apropå sugen så blir man ju snabbt både hungrig och törstig efter några åk i den nya gondolen och snabba svängar i pisten. Därför är vi väldigt glada att kunna meddela att omtyckta Nannas Kök & Bar tar över driften av restaurang Solkatten i vinter.

Pontus, Izabel och Thomas driver Nannas Kök & Bar i Hemavan.

Den återkommande Hemavan-besökaren känner säkert igen de glada ansiktena på Pontus, Izabela och Thomas, som driver den familjära restaurangen Nannas Kök & Bar i centrala Hemavan. I vinter kommer alltså trion även att servera hungriga skidåkare mat och dryck på Restaurang Solkatten, ett stenkast från den nya Gondol-liften. Det kommer ske en del förändringar av restaurangen, där fokus är på att förbättra flödet av mat och gäster. Nyöppning av restaurangen kommer ske under invigningshelgen av Hemavan Gondol 30 november – 3 december. Vi önskar Pontus, Izabel och Thomas med personal lycka till i vinter! Ses på Solkatten vid lunch!