Hemavan Gondol

Ett år av längtan är snart över!

Av Pontus Lindh
27 november, 2017 i Nyheter i Hemavan

På torsdag den 30:e november står hon klar – Hemavan Gondol. Sedan nyheten släpptes om en ny lift hösten 2016 har det varit en febril aktivitet i Hemavans västra delar, och vi har förundrat betraktat det detaljerade bygget. En lift är inget man svänger ihop på en höft. Från markarbete, till montering av liftstolpar och nu ett skinande rött fodral som omsluter hennes kropp. Vi är glada och stolta att på torsdag och hela den kommande helgen inviga vår nya stolthet – Hemavan Gondol – med er!

Under invigningshelgen händer mycket hos oss; det kommer hållas invigningstal av Landshövding m.fl, Restaurang Solkatten och Björk topprestaurang och fjällbar öppnar för säsongen, Lenny Lämmel finns på plats i barnområdet, våra fjällpartners OK Västerbotten och Länsförsäkringar Västerbotten erbjuder service och rådgivning, det kommer finnas möjlighet till skidtest och mycket mycket mer!

Detaljerat program för invigningshelgen torsdag 30:e november till söndag 3:e december finner du här.

Hoppas vi ses i gondolen!

På torsdag 30:e november åker vi gondol förbi Björk Topprestaurang & Fjällbar.