Nyheter/Blogg

Hemavan öppnar för skidåkning till helgen

Av Pontus Lindh
15 november, 2017 i Nyheter i Hemavan

Till helgen är det dags för skidpremiär i Hemavan när hela Centrumbacken och Lilla Lämmeln öppnar på lördag.

Nu på lördag 18/11 öppnar hela Centrumbacken och Lilla Lämmeln i Hemavan. Det kommer även finnas ett antal rails i Centrumbackens nedre del. Hemavan Snowpark öppnar fredag 24 november då det även är dags för vinterns första stora evenemang, ​Hemavan Open.

– Vi märker ett extra stort intresse för vinter och skidåkning i år vilket är kul med tanke på de stora satsningar vi gör i Hemavan inför denna vinter. Det ökade intresset märks både på bokningsläget som är bättre än tidigare år, men även på antalet gäster som hör av sig till oss och undrar om snöläget och när de första backarna öppnar för säsongen. Det är även väldigt många som är nyfikna på Hemavan Gondol som vi inviger den 30 november, säger Pontus Lindh, Marknadschef på Hemavan Alpint.

Även längdsäsongen är igång i Hemavan Tärnaby. Elljusspåret i Hemavan, 2 km samt elljusspåren i Tärnaby 3,3 km och 5 km är nu fullt åkbara för skejt.

Mer information om liftarnas öppettider hittar du här och mer info om Hemavan Gondols invigning hittar du här.

För mer information kontakta:

Pontus Lindh, Marknadschef Hemavan Alpint AB
Tel: +46(0)70-894 76 60
E-post: pontus.lindh@hemavan.nu

 

 

HAR DU EN STUGA I HEMAVAN DU VILL HYRA UT?

Kontakta oss

SYTERSKALET VÄXER FRAM

läs mer