Nyheter/Blogg

Säsongsöppning och snart dags för invigning

Av Pontus Lindh
20 november, 2017 i Nyheter i Hemavan

Helgen bjöd på nysnö, sol och säsongspremiär i Hemavan och om mindre än två veckor är det dags att inviga Hemavan Gondol.

I helgen var det säsongspremiär i Hemavan när Centrumbacken och Lilla Lämmeln öppnade. Det blev en lyckad öppningshelg med sol, nysnö och många skidsugna gäster i backen. Nästa helg öppnar Hemavan Snowpark och då är det även är dags för vinterns första stora evenemang, Hemavan Open. Har du inte bokat boende så tipsar vi om vårt paketerbjudande där boende och skidpass ingår till rabatterade priser.

Nu är vi inne i slutspurten av bygget av Hemavan Gondol som invigs om mindre än två veckor. Innan vi är redo för invigning ska bland annat tester och besiktning genomföras vilket vi påbörjar denna vecka. Det har även fyllts på med snö, både från himlen och från snökanoner vilket ger fina förhållanden i backen när det är dags för öppning. Vi passar på att tipsa om vårt invigningserbjudande där boende & skidpass tor-sön ingår från 1195:-/person. Endast ett fåtal bäddar kvar.

 

Varmt välkommen till en nyhetsladdad vinter i Hemavan!