Nyheter/Blogg

Snö på backen och gondoler i luften

Av Pontus Lindh
8 november, 2017 i Nyheter i Hemavan

Snö på backen och gondolerna i luften, nu är vi snart redo för invigning.

Invigningen av Hemavan Gondol närmar sig med stormsteg och det känns onekligen nära när man tittar på bilderna nedan. Både gondoler och soffor har tagit plats på vajern och snökanoner från himlen har gett oss några centimeter snö på backen. Nu pågår jobbat med att färdigställa Hemavan Gondol samt lifthus och värmestuga intill gondolliften innan vi är redo för öppning.

Även om vi har fått en del hjälp från himlen behöver vi producera mer snö innan vi kan öppna första nedfarterna i Hemavan. Planen är att starta snökanonerna i både Centrum – och gondolområdet nu på fredag (10/11). Om allt går enligt plan hoppas vi kunna öppna Centrumbacken och Lilla Lämmeln helgen 17-19 november. Öppningen av gondolområdet samt Lämmellandet sker helgen 30 nov – 3 dec. Mer information om snöläget kommer presenteras här och i våra sociala medier.

Hemavan Gondol 8 november

Allt om invigningshelgen

Här hittar du information om invigningshelgen. Fler programpunkter kommer läggas till, så håll utkik!

Läs mer

Invigningserbjudande

Från 1195:- /person inklusive boende och skidpass torsdag-söndag under invigningshelgen!

Boka nu

Hemavan Open 24-26 nov

Varmt välkomna skall ni alla vara till Hemavan Open , bräd – och skidfesten du INTE får missa.

Läs mer och boka

HAR DU EN STUGA I HEMAVAN DU VILL HYRA UT?

Kontakta oss

SYTERSKALET VÄXER FRAM

läs mer